Categorie archief: nordicwalking

De Nationale INWA Nordic Walking week van 6 t/m 14 oktober.

De Nationale INWA Nordic Walking week van 6 t/m 14 oktober.

 

Elk jaar organiseert de INWA de  Nationale INWA Nordic Walking week.

Dit om de nordicwalking sport meer onder de aandacht te brengen en te promoten.

 

 

Rust roest! Wandel in de Nationale Nordic Walking Week mee met Nordic Walking Soest.

Nordic Walking Soest verzorgt zaterdag 13 oktober 2012 vanaf 13.00 uur een kennismakingsles Nordic Walking. De kosten bedragen 13,00 euro per persoon. De les start vanaf het parkeerterrein op het voormalige ‘Zonnegloren’-terrein aan de Soesterbergsestraat 125a in Soest.

Op zaterdag 13 oktober houdt Nordic Walking Soest ook een Terugkomdag voor ervaren Nordic Walkers. Vanaf 14.30 uur krijgen de deelnemers de kans hun techniek aan te scherpen. De Terugkomdag is gratis voor groepslesdeelnemers van Nordic Walking Soest. Niet-groepslesdeelnemers betalen 5,00 euro per persoon. Er wordt gestart vanaf het parkeerterrein op het voormalige ‘Zonnegloren’-terrein aan de Soesterbergsestraat 125a in Soest.

Zondag 14 oktober maakt Nordic Walking Soest een gezamenlijke wandeling. Er kan gekozen worden voor afstanden 5 of 10 kilometer. De start is om 9.00 uur. De wandeling is gratis voor groepslesdeelnemers van Nordic Walking Soest. Niet-groepslesdeelnemers betalen 5,00 euro per persoon.

 

Aanmelden voor de activiteiten tijdens de INWA Nationale Nordic Walking Week kan via het e-mailadres info@nordicwalkingsoest.nl. Of bel met Ben Kersbergen, 06-159 511 67.